Skip to main content
Verduurzaming bedrijfspand maakt Visser zelfvoorzienend

Visser heeft een pakket aan maatregelen genomen om het bedrijfspand verder te verduurzamen. Zo zijn we inmiddels gasloos en hebben we van ontwerp tot uitvoering, geheel in eigen beheer, vier lucht/water warmtepompen geïnstalleerd waarmee we het kantoor en magazijn verwarmen. Het dak is voorzien van extra zonnepanelen en de bestaande zonnepanelen kregen een SolarEdge upgrade met Optimizers en een monitoringssysteem. Voor verdere besparing zijn ons kantoor en magazijn nu volledig voorzien van LED-verlichting. Ook kozen we voor witte dakbedekking met een goede dakisolatie zodat we in de zomer ons pand koel houden en toch besparen op het gebruik van airconditioning. Tot slot plaatsten we drie dubbele laadpalen voor de eigen elektrische auto’s en voor voertuigen van onze klanten. Met de maatregelen die we hebben genomen, verwachten we volledig zelfvoorzienend te zijn.

GreenBiz Greendeal
Met de Provincie Noord-Holland, Gemeente Beverwijk, Omgevingsdienst IJmond en lokale ondernemers uit Beverwijk en Velsen ondertekenden we onlangs de GreenBiz Greendeal. Aansluitend hebben we ons aangesloten bij GreenBiz Energy. Met de energie die wij opwekken kunnen wij lokale afnemers op het bedrijventerrein voorzien van duurzame energie. Zo helpen we ook andere ondernemers verder te verduurzamen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.