Skip to main content
Uitbreiding laadplein voor ViVa! Zorggroep

Steeds meer bedrijven vervangen hun bedrijfswagens op fossiele brandstof voor elektrische wagens. Ook ViVa! Zorggroep heeft de ambitie haar medewerkers elektrisch te laten rijden en heeft dan ook al meerdere elektrische auto’s op het terrein staan. Om de auto’s te laden, was een extra laadplein essentieel. Dus schakelde ViVa! Zorggroep onze hulp in.

De installatie van laadpleinen. De laatste jaren doen we dit steeds vaker. Zo dragen we bij aan de duurzame ambitie van klanten om elektrisch te rijden. Een maximale laadcapaciteit zonder dat gebruikers overlast ervaren, is daarbij vaak de grootste uitdaging. En ook bij ViVa! Zorggroep gold dit. We bespraken de wensen met de klant, dachten mee over de indeling van het terrein en berekenden het maximaal beschikbare vermogen. Om die laadcapaciteit te realiseren, pasten we de hoofdverdeelkast aan. Vervolgens brachten we de voedingskabels naar de nieuwe verdeelkast aan en installeerden we de laadpalen.

Op het terrein van ViVa! Zorggroep staan nu 12 laadpalen. Voor nu voldoende om in de nacht de bedrijfsauto’s van de medewerkers op te laden zodat zij de volgende dag met een volle auto de cliënten kunnen bezoeken. Ook hebben we al rekening gehouden met de toekomstige uitbreiding van nog eens 18 laadpunten. Zo is de klant klaar voor de toekomst.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.