Skip to main content
Schone auto’s op het wagenpark van Visser

Visser draagt op meerdere manieren bij aan de reductie van de CO₂-uitstoot. Een van de initiatieven die Visser hiervoor heeft genomen is de verduurzaming van het wagenpark. In totaal staan er 10 personensauto’s op het wagenpark. Op dit moment zijn er drie daarvan elektrisch en daar komt in januari een vierde bij. 

Drie jaar geleden investeerden we al in schonere auto’s door een aantal bussen te vervangen voor Euro 6-motoren. Inmiddels hebben al onze 45 bedrijfsbussen schone Euro 6-motoren. Daarmee voldoen we aan de regels van de overheid om ook in de steden met onze wagens te rijden. De verschillende initiatieven passen goed in ons streven om steeds verder te verduurzamen. En passen bovendien goed bij ons imago. Want we werken graag met professionele monteurs, knappe spullen én nette bussen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.