Werken op topsnelheid voor Rutges Cargo Europe

Rutges Cargo Europe is een innovatieve vervoerder, met name actief in de farmaceutische industrie en de vliegbranche. Groot materiaal dus. En daar horen grote hallen bij. Na casco oplevering van drie van die nieuwe hallen en een bijbehorend kantoorpand mochten wij aan de slag met de elektrotechnische werkzaamheden. Een opdracht met een gunfactor. Want Rutges had er alle vertrouwen in dat we het volledige pakket binnen de planning zouden afronden.

En die planning was behoorlijk krap. Vanwege de beperkte tijd werkten we ook in de weekenden door om alle bekabeling, het datanetwerk, de aansluitingen voor alle machines, de verlichting, de inbraakbeveiliging en toegangscontrole op tijd gereed te krijgen. Vervolgens zorgden we voor de laadpalen voor de vrachtwagens. Een slim systeem dat de stroom kan afschalen als er meer vrachtwagens gebruik maken van de laadpalen. Ons team wist alle werkzaamheden naar tevredenheid en op tijd af te ronden. Inmiddels starten we binnenkort met het volgende project voor deze klant.

"Wij hebben een programma van eisen neergelegd en Visser deed een goed voorstel. Vervolgens zijn we om de tekentafel gegaan en hebben de mannen van Visser meegedacht over de diverse ontwerpen. Het project was groot en moest binnen een kort tijdsbestek worden uitgevoerd. Daar kwam bij dat we zeer hoge security eisen hebben. Het was een gezamenlijke ontdekkingsreis om het volledige project op tijd rond te krijgen. Het eindresultaat is helemaal naar wens. Maar gezien onze ervaringen in het verleden met Visser, hadden we ook niet anders verwacht."

Vincent van 't Schip - Owner Rutges Cargo Europe

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op