Visser helpt 10 filialen van Deen om te bouwen naar Dekamarkt

Dekamarkt nam onlangs 19 filialen van Deen over en opent de komende weken gefaseerd de deuren. Als huisleverancier van Dekamarkt helpen we op meerdere disciplines met de ombouw van maar liefst 10 filialen.

Dekamarkt nam onlangs 19 filialen van Deen over en opent de komende weken gefaseerd de deuren. Uiteraard wordt eerst een kleine restyle uitgevoerd. Als huisleverancier van Dekamarkt helpen we op meerdere disciplines met de ombouw van maar liefst 10 filialen. De belangrijkste factoren bij dit project? Snel kunnen werken en een super strakke planning. Want natuurlijk wil Dekamarkt de winkels zo snel mogelijk heropenen.

René Kruidenberg, projectleider: “Per filiaal hebben we drie dagen om de werkzaamheden uit te voeren. De meeste filialen zijn inmiddels gereed. De komende weken staan de laatste filialen op stapel. We vervangen de Deen-apparatuur in de patchkasten voor Dekamarkt-apparatuur, bekabelen de wifi-punten opnieuw, zorgen voor de voeding in de weegschalen, regelen de bekabeling van alle lichtpunten, brengen de apparatuur op de broodafdeling terug nadat het geheel is om gekleurd, zorgen voor het COVID-scherm, keuren de volledige elektrische installaties en de noodverlichting, installeren bewegingssensoren in de kantoren en sociale ruimtes en regelen voor alle 19 filialen de sluitplannen voor de cilinders en sleutels.”

“Door de goede samenwerking met drie bouwkundig aannemers en drie projectleiders kunnen we alle werkzaamheden vlot uitvoeren. We werken als een treintje achter elkaar, stemmen goed met elkaar af en zorgen er zo voor dat alle werkzaamheden binnen de planning worden afgerond.”

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op