Vijf nieuwe vestigingen voor vaste klant Big Gym

Van Leeuwarden tot Roosendaal en van Zwolle tot Alkmaar. Big Gym heeft ruim twintig vestigingen verspreid over heel Nederland. Voor dertien van die vestigingen heeft Visser alle elektrotechnische installaties uitgevoerd, waarvan vijf dit jaar. Wij zijn dan ook huisleverancier voor Big Gym. Want ook de onderhoudswerkzaamheden voeren we uit.

Brandmeldbeveiliging, inbraakbeveiliging, verlichting, datanetwerk en zelfs de waterinstallaties. Bij elke nieuwe vestiging van Big Gym nemen we alle elektrotechnische werkzaamheden voor onze rekening. Hoewel we inmiddels volgens een vaste routine werken, kijken we bij elk project hoe we nog slimmer aan de slag kunnen. Of hoe we nog sneller kunnen werken zonder aan kwaliteit in te leveren. We vinden het een uitdaging om daar telkens weer over na te denken. En zo onszelf blijvend te verbeteren.

"Visser is een zeer professionele organisatie. De mannen van Visser hebben allround kennis, leveren topkwaliteit, werken snel en netjes en weten precies wat ze moeten doen. Ik heb er dan ook nooit omkijken naar. Een ander groot pluspunt is dat ze meedenken en adviseren. Ook ongevraagd. Ze kijken waar ze kosten kunnen besparen of het nog slimmer en mooier kunnen doen. En als ik bel, dan weet iedereen bij Visser wat ze voor Big Gym doen. Ik hoef nooit iets uit te leggen of te wachten op de juiste persoon. Ook dat hoort bij de goede service."

Ali G√ľner, Directeur van Big Gym

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op