Totaaltechniek voor gemak en veiligheid

Totaaltechniek. Van elektro- en installatietechniek tot beveiliging en domotica, elk spectrum van onze dienstverlening kwam aan bod.

Voor onze klant BTS mochten we aan de slag met een mooie uitdaging. We kregen de opdracht de totaaltechniek te regelen voor een nieuwe, luxe werkplaats. Van elektro- en installatietechniek tot beveiliging en domotica, elk spectrum van onze dienstverlening kwam aan bod. Ruim voor de deadline hebben we de werkplaats, voorzien van de nieuwste technieken, opgeleverd. Zo kunnen monteurs ’s ochtends en ’s avonds apparaten snel in- en uitschakelen. Komt een monteur de werkplaats in, dan hoeft hij alleen het alarm uit te schakelen, want de verwarming en een deel van de verlichting springen meteen aan. En gaat de laatste monteur naar huis, dan schakelt hij met een druk op de knop net zo makkelijk alle benodigde apparaten uit.

Met onze oplossing bieden we de klant niet alleen gemak. Ook voorkomen we dat er onnodig energie wordt verbruikt en vergroten we de veiligheid omdat er niets onnodig aan blijft staan.

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op