Nieuwe vestiging Brafoer: 2.0 uitstraling en techniek

Brafoer opende op 29 september de deuren van de nieuwe vestiging in het centrum van Heemskerk. Omdat Visser de wensen van de klant goed kent, mochten we in navolging van de vestiging in Beverwijk, ook in Heemskerk aan de slag. Aan ons de uitdaging om het restaurant 2.0 op te leveren.

Fris, modern en spectaculair. Brafoer opende op 29 september de deuren van de nieuwe vestiging in het centrum van Heemskerk. Omdat Visser de wensen van de klant goed kent, mochten we in navolging van de vestiging in Beverwijk, ook in Heemskerk aan de slag. Aan ons de uitdaging om het restaurant 2.0 op te leveren.

Alles weggewerkt in de plafonds en muren
Visser mocht opnieuw het hele pakket aan werkzaamheden voor zijn rekening nemen. De volledige elektrawerkzaamheden, de inbraakbeveiliging, de brandmeldinstallatie, camerabeveiliging en de aanleg van de bekabeling van het geluid. De grootste uitdaging lag erin om alles weg te werken in de plafonds en achter de muren. Rob Berkhout, projectleider: “Je moet echt zeker zijn van wat je doet, want je hebt maar één kans. Als het akoestische plafond eenmaal dichtgespoten is, kun je er niet meer bij. Van tevoren hebben we alles dan ook goed uitgedacht. Vervolgens hebben we telkens de tekeningen goed nagelopen en de componenten gecheckt. Zo wisten we zeker dat we alles hadden gecoverd.”

De allernieuwste technieken voor optimaal gemak
Het restaurant heeft opnieuw die échte Brafoer uitstraling. Strak, modern en toch heel gezellig: de 2.0 uitstraling. Berkhout: “Dé eyecatchter is de enorme ledverlichte achterwand achter de bar. Daar hebben we echt met plezier aan gewerkt. Verder hebben we gebruikgemaakt van de nieuwste technieken. Alles is dan ook domotica gestuurd. Als bezoeker zie je dat natuurlijk niet, maar als het restaurant sluit, dan gaat alles automatisch uit. Tot aan de gasheaters op het terras aan toe.”

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op