Technische realisatie voor idee Loogman

Bij de ontwikkeling van de de Comfort Lane hebben wij met onze technische expertise vanaf het eerste moment meegedacht. Het resultaat is een technisch hoogstandje waarmee een uniek concept voor de moderne automobielbranche is neergezet.

Loogman startte in 1959 en is inmiddels onder Ger Loogman uitgegroeid tot een grote, professionele organisatie met ruim 250 medewerkers. De vooruitstrevendheid van Loogman zorgde ervoor dat naast het innovatieve tankconcept en acht goedlopende wasstraten inmiddels ook HuurEenBox Self-Storage, Golfcentrum Amsteldijk en Brasserie 10 aan de Loogman Groep zijn toegevoegd. Die verscheidenheid aan producten vraagt om uitstekende techniek en goed onderhoud. Al onze disciplines passen we dan ook al jarenlang bij Loogman toe.

Onlangs opende Loogman in Aalsmeer de eerste Comfort Lane (Tankstraat) ter wereld. Een tankstraat waarbij de automobilist, net als in de wasstraat, in de auto blijft zitten en zijn auto langzaam op een lopende band voortbeweegt. Vervolgens tankt een pompbediende de auto voor de automobilist vol. Ouderwetse service in een modern jasje dus. Het idee van de Comfort Lane kwam van Loogman zelf. Bij de ontwikkeling hebben wij met onze technische expertise vanaf het eerste moment meegedacht. Het resultaat is een technisch hoogstandje waarmee een uniek concept voor de moderne automobielbranche is neergezet.

Door onze jarenlange samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld. Zo kwamen we op een constructieve manier van idee tot slimme technische realisatie.

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op