Industrieel en duurzaam kantoor voor Patina

Patina Dakdenkers. Totaalontzorger met alle disciplines onder één dak. Een nieuw dak. Want Patina kreeg in 2020 een compleet nieuw kantoorpand. Wij werden ingeschakeld voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Van de led-panelen en het datanetwerk tot en met de brandmeldinstallaties, inbraakinstallaties en laadpalen. Een mooie, niet-alledaagse opdracht, want Patina had wel een belangrijke eis. Alle leidingen moesten zoveel mogelijk worden weggewerkt achter de houten panelen en plafonds. Om zo een volledige industriële look te creëren.

Samen met de architect dachten we na over een slim ontwerp voor de verschillende installaties. Vervolgens was een strakke afstemming met de andere installateurs noodzakelijk. Omdat alle leidingen moesten worden weggewerkt, moest de planning moest tot in detail kloppen. Samen dachten we de juiste volgorde voor de werkzaamheden uit en leverden het nieuwe pand binnen een half jaar op. Licht, ruim, modern en duurzaam. Een pand voor de toekomst.

"De elektrotechnische installatie is een vitale schakel in het welslagen van een van te voren bedacht ontwerp. We wisten dat Visser aan onze wensen kon voldoen. De samenwerking verliep super. Rust, regelmaat, vakmanschap, een prettige ethiek en optimale communicatie. Een dreamteam. Met een topinstallatie als resultaat. Ik zou Visser zeker aanbevelen aan andere organisaties. Je weet waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak. Bovendien is Visser een van de weinige bedrijven in de omgeving die bij storinkjes of aanpassingen snel ter plaatse is."

Wil Boots, Algemeen Directeur van Patina

Contact

Meer weten over dit project?

Neem contact op