Skip to main content
Overname onderhoud blusmiddelen door Brandpreventie Groep

Onlangs is voor het onderhoud van blusmiddelen een nieuwe norm in werking getreden: REOB 4.0. Die vereist een nog specifiekere kennis van onderhoud en kent een aangescherpt kwalificatie-model.

Uiteraard willen we de veiligheid van uw blusmiddelen garanderen. Want bij Visser gaan we alleen voor zekerheid. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Brandpreventie Groep te Zaandam. Brandpreventie Groep is een erkende organisatie, heeft een landelijke dekking en voldoet aan alle kwalificaties die de nieuwe norm oplegt.

Brandpreventie Groep zal vanaf 1 november 2017 alle zaken met betrekking tot het onderhoud van blusmiddelen voor u verzorgen. Visser blijft het onderhoud van uw andere installaties uitvoeren. Doordat we ons focussen op onze eigen expertises kunnen we de kwaliteit en betrouwbaarheid die we u beloven, ook in de toekomst garanderen.

 

 

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.